Een seniorenboxspring: een weloverwogen keuze

Door de jaren heen komen we allemaal in een nieuwe levensfase en dus ook in een andere fysieke gesteldheid. Als uw lichaam de behoefte toont voor een ander bed met het oog op uw gezondheid, dan moet er wel een verstandige keuze worden gemaakt. De aanschaf van een senioren boxspring is er eentje voor de lange termijn en dient daarom weloverwogen te worden uitgevoerd. Het kan namelijk een enorme verandering zijn om ineens over te moeten stappen naar een ander bed. De vragen die u zichzelf dient te stellen bij de zoektocht naar een senioren boxspring komen vandaag aan bod.

Wensen en financiële ruimte

Stap één bij de zoektocht naar een geschikte senioren boxspring is de afweging van uw persoonlijke behoeften en het maximale budget. Hoe belangrijk vindt u het design? Moet het senioren bed elektrisch verstelbaar zijn of heeft u voldoende aan een niet verstelbare boxspring? Allemaal vragen die meewegen bij het uiteindelijke kostenplaatje en dus ook het uit te geven budget.

Lichamelijke kenmerken en slaappatroon

De lichamelijke toestand en persoonlijke wensen spelen een grote rol. Hoe zit het met uw gewicht en hoe wordt het gewicht verdeeld? Welke boxspring matras heeft u tot nu toe altijd gebruikt? Heeft u altijd geslapen op een harde of zachte boxspring matras? Heeft u het snel koud in bed? Of juist snel warm? En hoe slaapt u? Op uw zij, buik of toch op de rug? Wat beviel er wel en wat juist niet aan uw huidige bed?

Verzorging in huis kunnen halen

Steeds vaker wordt de behoefte uitgesproken om verzorging naar huis te halen. De Sensostep geeft gehoor aan deze behoefte. De Sensostep boxspring beschikt onder meer over een stabiele hoog-laag functie en over een elektrische rug, en -voetverstelling. Deze laatstgenoemde functie zorgt ervoor dat het bed aan het voeteinde of rugzijde kan worden afgestemd op de fysieke kenmerken of wensen op dat moment. De verstelbare functies zorgen ervoor dat een groot aantal zorgtaken gewoon in uw eigen slaapkamer kunnen worden uitgevoerd

Ook willen genieten van luxe?

De Sensostep boxspring biedt naast de bovengenoemde functies ook over een aantal wel erg prettige relaxfuncties. Druk op de knop en uw boxspring bevindt zich in de superrelax fauteuil. Extra comfort en inspelend op uw fysieke gemoedstoestand van dat moment. Boekje lezen of tv kijken? Met de superrelax fauteuil wordt dit ineens een stuk aangenamer.

» Moet u voorzichtig gaan nadenken over een seniorenbed? Ga dan eerst de vermelde vragen af. Bent u op zoek naar gericht advies over boxsprings, matrassen, of seniorenbedden? Voor al uw vragen en persoonlijke advies staan we altijd voor u klaar.

slaapkamer idee bloemen
gele accenten in slaapkamer Boxspringfabriek