Sensostep boxspring versteld

Wanneer u of uw partner een bepaalde leeftijd bereikt, dan is het een verstandige keuze om voor aanpassingen in de slaapkamer en verzorgomgeving te zorgen. Deze oplossing kan worden gevonden in een seniorenbed. Niet alleen is een seniorenbed een comfortabele oplossing, maar ook staat de gezondheid en veiligheid voorop bij de keuze om over te gaan tot een seniorenbed. Doorgaans ligt bij een seniorenbed de instap- of lighoogte hoger dan bij een normaal bed. Dankzij deze verhoging wordt het eenvoudiger om het bed in of uit te stappen. Daarnaast is het matras aangepast wat voor een stevig en veilig gevoel geeft. We vertellen u graag met enthousiasme meer over seniorenbedden.

De juiste afstemming voor meer comfort en veiligheid

Meer hoogte en druk verlagende matrassen: deze wisselwerking tussen het bed en het matras zorgt, in vergelijking met standaard bedden, voor een belangrijk verschil in zowel comfort als veiligheid. Een verstevigd gevoel en goede druk verlagende eigenschappen vormen de belangrijkste redenen om over te gaan van een normaal bed naar een senioren bed. Seniorenbedden bieden de mogelijkheid om de hoogte zelf in te stellen. Stel hierbij het bed niet te hoog in zodat het uitstappen niet wordt bekneld. Stel het bed echter ook niet te laag in en houd eventueel ook rekening met uw partner. Als u het bed deelt dan zal de instaphoogte voor beide op het gewenste niveau moeten komen te liggen.

Thuisverzorging mogelijk maken

In toenemende mate wordt ervoor gekozen om verzorging naar huis te halen. Thuisverzorging zorgt immers voor her vertrouwde huiselijke gevoel en kan hierdoor vooral gevoelsmatig voor een belangrijk verschil zorgen. De Sensostep boxspring is een seniorenbed welke inspeelt op deze groeiende vraag. Bij de lancering van de Sensostep boxspring is rekening gehouden met verschillende factoren welke zijn verwerkt in een compleet en uniek bed. Zo beschikt de Sensotep over een stabiele hoog-laag functie en een elektrische rug, en -voetverstelling. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat de boxspring aan de voeteinde of rugzijde volledig kan worden aangepast aan uw lichamelijke kenmerken of voorkeuren. En wellicht belangrijker; dankzij deze verstelbare functies wordt nu echter ook thuisverzorging mogelijk. Bovendien beschikken seniorenbedden doorgaans over meer ruimte waardoor het eenvoudiger wordt om het bed te onderhouden.

» Wilt u thuisverzorging mogelijk maken en overstappen van een standaard bed naar een op maat gemaakte seniorenbed? Vraag naar de mogelijkheden zodat we u gericht kunnen verder helpen.

slaapkamer idee bloemen
gele accenten in slaapkamer Boxspringfabriek