Een goede nachtrust is erg belangrijk. Als u een nacht niet goed heeft geslapen, merkt u dit vaak direct de dag erna, bijvoorbeeld aan je vermogen om je te concentreren en aan je geheugen. Daarnaast kunt u door een slechte nachtrust meer vatbaar zijn voor ziekten en virussen, zoals griep en een verkoudheid. Omdat u dit wilt voorkomen, is het belangrijk dat u alles doet voor een zo goed mogelijke nachtrust. Dit kunt u onder andere doen door een kwalitatief hoogwaardige boxspring aan te schaffen. Het bed waar u in slaapt, bepaalt namelijk voor een groot deel het slaapcomfort dat u ervaart gedurende de nacht.

Naast een goede boxspring met een groot slaapcomfort, zijn er enkele andere factoren die de kwaliteit van uw nachtrust bepalen. Een belangrijke factor die het comfort van uw nachtrust bepaalt, is bijvoorbeeld het dekbedovertrek waar u onder slaapt. Omdat u direct in aanraking komt met dit dekbedovertrek, is het belangrijk dat u hier prettig onder kan liggen. Daarnaast is het belangrijk dat het dekbedovertrek voldoende isoleert, zodat u het niet koud krijgt ’s nachts. Tot slot is het belangrijk dat uw dekbed tevens voldoende lucht doorlaat, zodat u geen last heeft met nachtelijke hitte en u gewoon prettig door kan slapen.

De kwaliteit van een dekbedovertrek wordt grotendeels bepaald door het materiaal of de stof waar het dekbedovertrek van gemaakt is. Zo zijn er enkele materialen aan te wijzen die absoluut niet geschikt zijn als dekbedovertrek, omdat deze bijvoorbeeld te hard, te schurend, niet voldoende isolerend of niet voldoende luchtdoorlatend zijn. Van de materialen die wel van voldoende kwaliteit zijn om als dekbedovertrek te functioneren, is het geheel persoonsafhankelijk welk materiaal u wel of niet prettig vindt om onder te slapen.

Omdat de wensen en behoeften van onze klanten zo uiteenlopend zijn, heeft Boxspringfabriek een groot aanbod van vele verschillende dekbedovertrekken, van verschillende materialen en stoffen. Op deze pagina leest u meer over onze grote collectie.

Onze materialen

De kwaliteit en het comfort van een dekbedovertrek, hangt voor een groot deel af van het materiaal waar het dekbedovertrek van gemaakt is. Ook verschilt het per persoon welk materiaal u het fijnst vindt om onder te slapen. Daarom biedt Boxspringfabriek dekbedovertrekken aan van verschillende materialen, die allemaal van hoogwaardige kwaliteit zijn. Op deze manier kunt u zelf kiezen welk dekbedovertrek het best bij uw wensen en behoeften past, waarbij u in ieder geval zeker weet dat u altijd de beste kwaliteit in huis haalt.

In ons aanbod van dekbedovertrekken kunt u onder andere dekbedovertrekken vinden van de materialen katoen, katoen en satijn, satijn, linnen, jersey en flanel. Welk materiaal u aan wil schaffen, is uiteraard geheel aan u. Door ons grote aanbod in verschillende kwalitatief hoogwaardige dekbedovertrekken van verschillende materialen, is er altijd wel een dekbedovertrek te vinden dat bij uw wensen en behoeften past.

Onze merken

Naast verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen, kunt u in de winkel van Boxspringfabriek tevens dekbedovertrekken van verschillende populaire merken vinden. Hierbij kunt u denken aan merken als House in Style, Satin d’Ore, Romanette, Dreamhouse Bedding en Sleeptime. Dit zijn allemaal vakbekwame aanbieders van dekbedovertrekken, die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en produceren van de beste dekbedovertrekken voor het grootste slaapcomfort.