Wat zijn de voordelen van een boxspring bed?

Een boxspring (of eigenlijk: boxspringcominatie) is een onderstel op pootjes met daarop een matras en eventueel een topmatras. Desgewenst kan deze constructie worden uitgebreid met een hoofd- of voetenbord. De boxspring bed is al jaren zeer in trek bij de consument. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een boxspring bed? Boxspringfabriek.nl heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen deze branche. Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende voordelen van een boxspring.

Het succes van de boxspring

De voordelen van boxspring bedden zijn vrijwel eindeloos. Allereerst wordt het compacte en moderne uiterlijk van een boxspring bed als uitermate aantrekkelijk bestempeld. De combinatie van een matras met binnenvering en een verende bodem biedt u hierdoor meer comfort. De open ruimte en de verenstructuur van het matras vormt de basis voor een uitstekende luchtcirculatie. Ook is de boxspring bed meestal wat hoger dan een reguliere bed-matrascombinatie, waardoor in- en uitstappen gemakkelijker verloopt. Door de open constructie ventileren boxsprings doorgaans beter dan een normaal matras. Aangezien alle type matrassen op een boxspring boks kunnen worden geplaatst, kunnen elke type slapers kiezen voor een boxspring bed.

De voordelen van Boxspringfabriek.nl

Bij Boxspringfabriek.nl koopt u uw bed direct van de fabriek. Onze boxspring bedden wordt namelijk door een onze experts in ons eigen fabriek geproduceerd. Door de eigen productie kunnen we ook uw gewenste bed op maat samenstellen. Op deze wijze kan uw boxspring bed worden afgestemd op het interieur van uw slaapkamer.

We hebben de dure winkelier uit ons verkoopproces gehaald. Dit financiële voordeel merkt u direct in uw portemonnee. We kunnen zodoende goedkope boxsprings leveren van een uitermate hoge kwaliteit. Andere voordelen van Boxspringfabriek.nl betreffen onze grote kennis en vergaande persoonlijke service. Bij vragen over uw boxspring bed kunt u altijd bij ons terecht, ook buiten werktijden. Tevens bent u voor een snelle levering en volledige montage van uw bed bij ons aan het juiste adres.

» Wilt u meer weten over ons aanbod boxsprings? Bezoek dan onze webshop. Daar vindt u een overzicht met alle boxspringsspecificaties. Liever direct contact? We horen graag meer van u.

Wilt u meer weten over uw boxspring of een kijkje komen nemen in onze fabriek? Neem contact op of kom langs.