Boxspring voordelen

voordelen-boxspring-bed

Wat zijn de voordelen van een boxspring bed?

Een boxspring (of eigenlijk: boxspringcominatie) is een onderstel op pootjes met daarop een matras en eventueel een topmatras. Desgewenst kan deze constructie worden uitgebreid met een hoofd- of voetenbord. De boxspring bed is al jaren zeer in trek bij de consument. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een boxspring bed? Boxspringfabriek.nl heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen deze branche. Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende voordelen van een boxspring.

Het succes van de boxspring

De voordelen van boxspring bedden zijn vrijwel eindeloos. Allereerst wordt het compacte en moderne uiterlijk van een boxspring bed als uitermate aantrekkelijk bestempeld. De combinatie van een matras met binnenvering en een verende bodem biedt u hierdoor meer comfort. De open ruimte en de verenstructuur van het matras vormt de basis voor een uitstekende luchtcirculatie. Ook is de boxspring bed meestal wat hoger dan een reguliere bed-matrascombinatie, waardoor in- en uitstappen gemakkelijker verloopt. Door de open constructie ventileren boxsprings doorgaans beter dan een normaal matras. Aangezien alle type matrassen op een boxspring boks kunnen worden geplaatst, kunnen elke type slapers kiezen voor een boxspring bed.

Meer info

Een luxe boxspring met tv is een droom voor elke slaapkamer. Met de in het voeteneinde ingebouwde tv lift heeft u met één druk op de knop een Smart TV voor u. Zo kunt u eindeloos genieten van het comfort in de slaapkamer.

Meer info

Onze Sensostep boxspring lijkt op het oog een normale boxspring, maar niets is minder waar. Deze boxspring beschikt over de gewenste comfort en alle zorgfuncties die u nodig heeft.

Meer info

Een elektrische boxspring is zeer prettig vanwege het grote gebruiksgemak. U kunt vanuit een liggende positie uw eigen houding controleren. Ideaal als u bijvoorbeeld in bed wilt lezen of televisie kijken. Ook bij rugklachten kan een elektrische boxspring uitkomst bieden.

Meer info

Voor een goede nachtrust is ontspanning van de spieren van groot belang. Het is daarom belangrijk dat uw lichaam wordt gedragen door het matras. Een te harde of te zachte boxspring matras geeft dan ook geen goede ondersteuning aan uw lichaam. Het is van belang dat u zich hiervoor goed laat informeren.

Wilt u meer weten over uw boxspring of een kijkje komen nemen in onze fabriek? Neem contact op of kom langs.

De voordelen van Boxspringfabriek.nl

Bij Boxspringfabriek.nl koopt u uw bed direct van de fabriek. Onze boxspring bedden wordt namelijk door een onze experts in ons eigen fabriek geproduceerd. Door de eigen productie kunnen we ook uw gewenste bed op maat samenstellen. Op deze wijze kan uw boxspring bed worden afgestemd op het interieur van uw slaapkamer.

We hebben de dure winkelier uit ons verkoopproces gehaald. Dit financiële voordeel merkt u direct in uw portemonnee. We kunnen zodoende goedkope boxsprings leveren van een uitermate hoge kwaliteit. Andere voordelen van Boxspringfabriek.nl betreffen onze grote kennis en vergaande persoonlijke service. Bij vragen over uw boxspring bed kunt u altijd bij ons terecht, ook buiten werktijden. Tevens bent u voor een snelle levering en volledige montage van uw bed bij ons aan het juiste adres.

» Wilt u meer weten over ons aanbod boxsprings? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.