Slaapkamer

De sfeer in de slaapkamer

De slaapkamer is de ruimte waar u uit kunt rusten en helemaal tot uzelf kunt komen. De sfeer in de slaapkamer wordt natuurlijk niet alleen bepaald door het bed. De slaapkamer inrichting draait uiteindelijk niet alleen om een goed bed en matras. De ultieme rust in uw slaapkamer wordt tevens versterkt door een zacht dekbedhoes en het gebruik van prettige kleuren die passen bij uw persoonlijke voorkeuren. Het belangrijkste is dat u er zelf een prettig en rustgevend gevoel bij hebt.

Ook de boxspring heeft daar een grote invloed op. Denk daarbij aan de kleur, stofsoort, en ook het boxspringmodel. Uw keuzemogelijkheden hierbij zijn werkelijk oneindig groot bij Boxspringfabriek. Wij hebben een zeer uitgebreide stofkeuze van diverse leveranciers, en uw eigen ideeën over het gewenste model zijn dan ook van harte welkom. Aangezien we uw boxspring in eigen fabriek, volledig met de hand produceren, verwerken we uw eigen wensen met alle plezier in de door u bestelde boxspring.

Meer info

Cool Touch Gel Hoofdkussens hebben een extra vocht opnemende tijk en een geperforeerde en lucht doorlatende kernstructuur. Zo wordt transpiratie vocht snel afgevoerd en ervaart u een minder broeierig kussen.

Meer info

Voor een goede nachtrust is ontspanning van de spieren van groot belang. Het is daarom belangrijk dat uw lichaam wordt gedragen door het matras. Een te harde of te zachte boxspring matras geeft dan ook geen goede ondersteuning aan uw lichaam. Het is van belang dat u zich hiervoor goed laat informeren. 

Meer info

De verlichting die u in uw slaapkamer gebruikt, bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw slaapkamer. Denk daar naast ook aan praktische verlichting. Lees er hier meer over

Wilt u meer weten over uw boxspring of een kijkje komen nemen in onze fabriek? Neem contact op of kom langs.